Ilona

Ik ben Ilona, een 25 jarige meid uit de randstad. Leuk dat je op mijn blog komt kijken!

Mijn passie voor gezond eten, sporten en leven is in 2011 ontstaan toen ik besloot om mijn levensstijl drastisch om te gooien. Ik ben mij gaan verdiepen in gezond eten en sporten, wat juist is en wat fout is, wat voedsel precies met je lichaam doet en hoe je op de gezondst mogelijke manier lekkerder in je vel kunt komen te zitten. Dit heeft mijn kijk op mijn algemene gezondheid enorm veranderd, op een positieve manier!

 

Ik ben gaan sporten, krachttraining vooral, gezonder en bewuster gaan eten en gaan letten op alles wat met mijn gezondheid te maken heeft. Dit heeft als gevolg gehad dat ik een aantal kilo’s ben kwijt geraakt.

5 jaar geleden ben ik helaas ziek geworden door de ziekte van Lyme met als gevolg problemen met mijn zenuwstelsel, gewrichts- en spierpijn, vermoeidheid en nog meer vervelende dingen waardoor ik onder andere nauwelijks meer kon lopen. Inmiddels heb ik de zwaarste periode achter de rug en probeer ik nu een goede balans te vinden in wat goed voor mij en mijn gezondheid is.

Sporten ging niet nauwelijks die jaren, ik slikte zware medicijnen waar ik veel van aankwam en ik zat zo slecht in mijn vel dat ik ging eten als troost. Het gevolg hiervan was dat ik heel veel was aangekomen. Sinds een aantal jaar heb ik mijn gezonde levensstijl weer opgepakt. Ik ben sinds die tijd ruim 20 kg afgevallen en een hele berg centimeters!

Een andere passie van mij naast het sporten is koken. Ik heb er echt een sport van gemaakt om van reguliere gerechten een gezonde versie te verzinnen. Al mijn bevindingen en recepten plaats ik op deze blog. Ik hoop dat ik mensen kan inspireren om lekker gezond te leven en aan mij een voorbeeld te nemen, ik ben immers chronisch ziek maar toch heb ik mijn doel bereikt om op een gezonde manier af te vallen en een mooier lichaam te krijgen.

Je kunt mij bereiken via weheartfit@hotmail.nl

Advertenties

4 Reacties to “Ilona”

 1. Anoniem 06/02/2013 bij 4:21 PM #

  Hoi Ilona,

  Heel leuk openhartig stuk. Je gezondheid gaat al de goede kant op. We blijven vechten. mama

 2. desiree 08/04/2013 bij 10:13 AM #

  hoi ilona
  ik wou je mailen maar je mail adres geeft bij mij een fout aan
  je mag zeker trots op jezelf zijn
  ik vind je log erg leuk
  zou graag met je in contact willen komen
  heb je facebook of een mail adres
  ik ben zelf ook bezig met afvalllen
  groetjes van desiree

  • weheartfit 09/04/2013 bij 10:05 PM #

   Hoi Desiree, wat een lieve reactie. Dank je wel! Wat vreemd dat de mail een foutmelding geeft. Je kunt me ook bereiken via twitter, WeheartfitNL. Groetjes Ilona

 3. Marla 04/09/2014 bij 8:12 PM #

  Respect voor je dat je ondanks je ziekte zo veel bent afgevallen. Ik heb aardig wat artikelen gelezen en ik heb veel aan recepten. Mijn vriend vind de kaasmuffins errug lekker dus die heb ik al vaak gemaakt. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: